Mugur Cozmanciuc: „După ora 14, am fost contactat de doi lideri de partide”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce au boicotat și ședința de constituire a Consiliului Județean Neamț, liberalii nemțeni au mai trimis un comunicat de presă, la fel cum au făcut și după ședința de constituire a Consiliului Local Piatra Neamț, prin care invită liderii partidelor de dreapta și centru – dreapta la dialog”, în lista celor invitați incluzându-i și pe cei de la UNPR.

Întrebat dacă asocierea progresiștilor cu dreapta politică a fost o greșeală, liderul PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat: „UNPR-ul va fi în PNL. Cei din Neamț vor avea de ales”.

Dacă liderii de partide nu vor accepta invitația liberalilor de a participa la discuții pe proiecte concrete, Mugur Cozmanciuc a spus că este posibil ca și ședințele de marți, 28 iunie, să fie asemeni celor de vineri. În schimb, după cum declară acesta, unii lideri de pe plan local au înțeles mesajul. „După ora 14, am fost contactat de doi lideri de partide și vă spun că sunt persoane la care nici nu vă gândiți. Au cerut sprijin pentru funcții și am spus că sprijinul îl vor primi dacă vor avea proiecte concrete”, a precizat liderul liberalilor nemțeni.

Social-democrații i-au acuzat vineri nu o dată, ci de două ori pe liberali de faptul că desconsideră votul nemțenilor prin sabotarea ședințelor de constituire a consiliilor, însă Mugur Cozmanciuc este de altă părere: „Eu cred că cei de la PSD desconsideră votul dat de nemțeni pentru dreapta și aștept ca cei de la PSD să spună ce vor să facă în mod concret pentru județul Neamț. Aștept să văd primul proiect al celor de la PSD pentru județ”. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentNEAMŢ: Interes scăzut față de școlile profesionale
Articolul următorAstăzi la EURO 2016: După Spania, Croaţia pregăteşte o nouă surpriză, cu Portugalia!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.