Astăzi la EURO 2016: După Spania, Croaţia pregăteşte o nouă surpriză, cu Portugalia!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 25 iunie, la EURO 2016, sunt programate trei partide, primele din faza optimilor de finală (eliminatorie).

De la ora 16:00, pe stadionul „Geoffroy-Guichard”, din Saint-Etienne, Elveţia se confruntă cu Polonia. Meciul prezintă un oarecare interes şi pentru naţionala României, întrucât Polonia ne este adversară în preliminariile pentru Mondialul din 2018.

De la ora 19:00, pe stadionul „Parc des Princes”, din Paris, poate fi urmărit un interesant duel britanic: Ţara Galilor – Irlanda de Nord. Dincolo de cunoscuta tenacitate britanică, atractivitatea meciului este dată şi de faptul că această jumătate a tabloului oferă o posibilitate mai facilă de acces în fazele superioare, comparativ cu cealaltă parte, în care pe un loc în finală se bat Germania, Italia, Spania, sau Anglia.

În fine, seara se încheie, de la ora 22:00, pe stadionul „Bollaert-Delelis”, din Lens, cu magistralul Croaţia – Portugalia. Croaţii au produs surpriza în grupe cu Spania, iar portughezii au avut o evoluţie discretă, „răsplătită” cu numai 3 egaluri. Un meci de văzut… (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: „După ora 14, am fost contactat de doi lideri de partide”
Articolul următorSUCEAVA: Concert al Coralei „Ciprian Porumbescu”, la Biserica ”Sf. Mina”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.