0:00

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Am participat la lucrările celei de-a doua părți a sesiunii ordinare 2024 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn calitate de membru al delegației Romaniei la APCE am participat în perioada 15 – 17 aprilie la lucrările celei de-a doua părți a sesiunii ordinare 2024 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Alături de colegii parlamentari am adoptat rapoarte ale comisiilor de specialitate, dar am avut și dezbateri pe următoarele teme: integrarea dreptului la un mediu sigur, curat, sănătos și durabil; strategiile Consiliului Europei pentru mări și oceane sănătoase; protecția copiilor împotriva violenței online.

Am discutat și despre noul proiect al Convenției – Cadru cu privire la inteligența artificială, drepturile omului, democrația și statul de drept. Datorită acestor dezbateri avem ocazia să găsim soluții la provocările comune cu care ne confruntăm.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL

Articolul precedentDoi arestați la domiciliu în dosarul dealerilor de țigări contrafăcute
Articolul următorConf. univ. dr. Gheorghe Niculescu susține o conferință la Muzeul de Artă din Piatra Neamț pe tema investigării bunurilor de patrimoniu cultural
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.