Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: „1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa scurt timp de la adoptare, Guvernul începe să implementeze măsurile din pachetul ”Sprijin pentru România”. Premierul Nicolae Ionel Ciucă a anunțat alocarea a 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții.

Suma face parte din pachetul total de 5,2 miliarde lei.

  • Prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă: „Sprijinim autorităţile publice să ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le-au asumat. Avem nevoie ca acest sector să-şi menţină capacitatea și, de asemenea, să poată să își asume în viitor celelalte proiecte, pentru că avem, în PNRR, de asemenea, o gamă largă de proiecte pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit. Practic, în tot acest ansamblu de măsuri, sunt două componente esențiale care au o singură rezultantă și anume: investim în economie, păstrăm locurile de muncă și, în felul acesta, reușim să ne îndeplinim obiectivele asumate de a dezvolta România.”
  • Amintim și faptul că în Parlament au fost deja adoptate două proiecte de legi din pachetul Sprijin pentru România, proiecte care au plecat la promulgare:
    • proiectul prin care asigurăm salariile în agricultură și în industria alimentară de 3.000 de lei, similar celor din domeniul construcțiilor
    • proiectul de lege prin care se majorează norma de hrană pentru persoanele internate în spitale.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL

Articolul precedentAJF NEAMŢ: Responsabil nou la copii şi juniori
Articolul următorPompierii avertizează: spitalele din Neamț prezintă nereguli importante
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.