Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Neamț anunță că noul responsabil cu activitatea la copii și juniori în cadrul forului este, de la începutul lunii martie, Lidi Chertic.

“Îi urăm succes! Domnul Lidi Chertic îi succede în această postură domnului Toader Șteț, cel care a acceptat propunerea venită de ACS FC Bacău de a colabora cu acest nou club. Îi mulțumim domnului Toader Șteț pentru activitatea îndelungată în cadrul AJF Neamț în care s-a ocupat de organizarea tuturor campionatelor județene de copii și juniori, din 2007 și până în 2022!”, menţionează AJF Neamţ.

Lidi Chertic este născut în 1965, la Piatra-Neamţ. A debutat la Relonul Săvineşti, la vârsta de 16 ani, dar vârful carierei de jucător l-a atins în anii `80 ai secolului trecut, în Divizia B, la Ceahlăul Piatra Neamţ. Din 2004, a fost antrenor la Centrul de Copii și Juniori al FC Ceahlăul. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare (PNL): ”Gaze românești pentru România, prin legea offshore!”
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.