0:00

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Neamț anunță că noul responsabil cu activitatea la copii și juniori în cadrul forului este, de la începutul lunii martie, Lidi Chertic.

AJF NEAMŢ: Responsabil nou la copii şi juniori, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Îi urăm succes! Domnul Lidi Chertic îi succede în această postură domnului Toader Șteț, cel care a acceptat propunerea venită de ACS FC Bacău de a colabora cu acest nou club. Îi mulțumim domnului Toader Șteț pentru activitatea îndelungată în cadrul AJF Neamț în care s-a ocupat de organizarea tuturor campionatelor județene de copii și juniori, din 2007 și până în 2022!”, menţionează AJF Neamţ.

Lidi Chertic este născut în 1965, la Piatra-Neamţ. A debutat la Relonul Săvineşti, la vârsta de 16 ani, dar vârful carierei de jucător l-a atins în anii `80 ai secolului trecut, în Divizia B, la Ceahlăul Piatra Neamţ. Din 2004, a fost antrenor la Centrul de Copii și Juniori al FC Ceahlăul. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare (PNL): ”Gaze românești pentru România, prin legea offshore!”
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.