Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Piatra-Neamţ, a ajuns în spital, cu mai multe traumatisme, în urma unui accident în lanţ produs astăzi, 9 septembrie, în satul Bistriţa din Alexandru cel Bun.

Motociclist proiectat într-o autoutilitară de un şofer începător, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTotul a pornit de la un tânăr, de numai 20 de ani, din Pângăraţi, care, neavând prea multă experienţă la volan şi nerăbdător să ajungă la destinaţie, nu a mai ţinut cont de distanţa necesară pentru siguranţa în trafic. Potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, tânărul a intrat cu autoturismul în motoclistul din Piatra-Neamţ, aflat în faţa sa, care oprise pentru efectuarea unui viraj. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat, cu motor cu tot, în autoutilitara din faţa sa, pe acelaşi sens de mers.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal tânărului începător pentru vătămare corporală din culpă.

Coada creată pe sensul de mers către Bicaz, imediat după producerea accidentului, se întindea pe mai bine de jumătate de kilometru, potrivit martorilor aflaţi în trafic în jurul orei 10,30.

Angela Croitoru

Articolul precedentInformații utile. Cine, cum şi de ce bani beneficiază pentru ajutorul de încălzire
Articolul următorDelegații din Republica Moldova la Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.