Delegații din Republica Moldova la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei delegații  din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Dondușeni au sosit astăzi, 9 septembrie la primăria Târgu Neamț. În fruntea lor primarul de Căușeni, Anatolie Donțu, primarul de Anenii Noi, Alexandr Mațarin, primarul și viceprimarul de Bubuieci, Igor Moraru și Anatolie Lupașcu. După cum se știe deja, între orașele Anenii Noi, Căușeni și Târgu Neamț există un acord de înfrățire semnat în anul 2021.

Delegații din Republica Moldova la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGazde au fost primarul Daniel Harpa și viceprimarul Vasile Apopei, alături de consilieri locali. La eveniment a participat și prefectul Adrian Niță

În cadrul evenimentului a fost semnat și un Acord de Cooperare între orașele Târgu Neamț și Căușeni, care constă în mai multe domenii: administrație locală, comerț, agricultură, educație, sănătate, mediu, cultură, sport, turism și altele, semn că și-a dat toată lumea seama că nu se justifică o înfrățire și fără ceva mai profund din punct de vedere administrativ.

La final, oaspeții au fost conduși, cu bune intenții, spre Policlinica orașului, unde s-au familiarizat cu condițiile de acordare a asistenței sanitare. Vizita a continuat la investițiile care se speră că vor fi funcționale anul viitor,  amfiteatrul, ștrandul orașului și bazinul de înot didactic. (V.B.)

Articolul precedentMotociclist proiectat într-o autoutilitară de un şofer începător
Articolul următorÎncă un pieton rănit pe trecere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.