0:00

Monştrii din Negreşti trimişi în judecată * Au ucis şi incendiat o bătrână, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Florin Galan, Lucian Ungureanu, Mihai Rusu (s-d)

Trei adolescenţi din Negreşti (Vaslui) au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi că au ucis, în chinuri, o bătrână de 93 de ani. Victima, soţia unui medic ginecolog, locuia într-un apartament situat în apropierea Primăriei. Constatările medico-legale au confirmat că victima era deja decedată când a fost incendiată, astfel că procurorii au reţinut şi infracţiunea de profanare de cadavre în cazul a doi dintre ei.

Acuzaţiile sub care au fost deferiţi justiţiei sunt următoarele: Florin Galan (18 ani) – omor calificat, tentativă de tâlhărie calificată şi distrugere, Mihai Rusu (14 ani) – omor calificat, tentativă de tâlhărie calificată, distrugere prin incendiere şi profanare de cadavre, Lucian Ungureanu (16 ani) – tentativă de tâlhărie calificată, profanare de cadavre şi distrugere prin incendiere.

Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă de loviturile de cuţit aplicate de tânărul de 18 ani şi minorul de 14 ani. În schimb, minorul de 16 ani a fost cel care a dat foc bătrânei, după ce Mihai Rusu a stropit-o cu vodcă. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis, luni, 25 ianuarie, ca toţi cei trei adolescenţi să fi judecaţi în stare de arest preventiv. (ZCH NEWS; FOTO: Adevărul)

Articolul precedentRaziile au speriat rromii de la ruinele fostei fabrici Montana
Articolul următorLovitură pentru PNL: Andrei Ignat lasă locul PSD-ului în CJ Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.