pietricica turism

andrei ignat 03Consilierii județeni trebuie să găsească un înlocuitor pentru Andrei Ignat, care, după ce a fost exclus din PNL pentru că ar fi fraternizat cu PSD la votarea noului președinte al legislativului nemțean, a anunțat, pe 25 ianuarie, că a renunțat de bunăvoie la postul de consilier județean.

„Vineri, 22 ianuarie, imediat după ce am aflat de decizia șefilor PNL Neamț de a mă exclude din partid, mi-am depus demisia din funcția de consilier județean”, a declarat Andrei Ignat.

Pentru că schema trebuie să fie completă, locul lui Andrei Ignat trebuie să fie ocupat de un supleant de pe lista USL, formațiune care l-a propulsat pe fostul liberal în CJ Neamț la alegerile din 2012. Ironia sorții face ca, după ce Andrei Ignat a fost acuzat că a fraternizat cu PSD, locul lui în CJ Neamț să fie ocupat de un social-democrat. Cele două nume vehiculate sunt Sorin Pavel Macovei, consilier juridic din Roman, care s-ar putea să nu-și dorească postul de consilier județean, iar următorul nume este cel al lui Ion Nastasă, fost consilier județean în mandatul trecut. (Andreea AMARIEI)