pietricica turism

andrei ignat 03Exclus din PNL, pentru că ar fi votat-o pe social-democrata Emilia Arcan la conducerea Consiliului Județean (CJ) Neamț, Andrei Ignat a demisionat vineri, 22 ianuarie, din CJ Neamț.

„Vineri, imediat după ce am aflat de decizia șefilor PNL Neamț de a mă exclude din partid, mi-am depus demisia din funcția de consilier județean”, a declarat Andrei Ignat astăzi, 25 ianuarie, în conferința de presă pe care a organizat-o pentru a-și prezenta punctul de vedere legat de modul în care PNL a decis să-l elimine din partid.

PNL, grupare mafiotă din Sicilia

Pe lângă anunțul făcut cu privire la demisia depusă la CJ Neamț, Andrei Ignat a avut și niște cuvinte „dulci” despre foștii colegi de partid: „În dimineața zilei de vineri am aflat de la dv. că am fost exclus, cu o seară înainte, din partid de către conducerea PNL Neamț. Nu am fost informat cu privire la ședința de excludere și, evident, nu am fost invitat să-mi apăr cauza. Astăzi, încă îmi vine greu să cred că oamenii din conducerea actuală a PNL Neamț se pot comporta ca un cuib de tâlhari sau ca o grupare mafiotă din Sicilia. Din păcate, realitatea confirmă această tristă stare de fapt”.

Andrei Ignat spune că va continua campania începută toamna trecută „Împreună, construim viitorul Pietrei”, de consultare a pietrenilor cu privire la soluțiile care pot salva orașul și că nu exclude încă ideea de a candida la Primăria Piatra Neamț, chiar și independent. (Andreea AMARIEI)