Conducerea clubului de fotbal CSM Ceahlăul Piatra Neamț a anunțat luni, 23 aprilie, prin intermediul unui comunicat de presă, o serie de modificări în privinţa componenței lotului de jucători pentru perioada competițională rămasă până la finele sezonului 2017-2018.

„​Începând cu data de 01.03.2018 au încetat, de comun acord, contractele jucătorilor Sorin Pintilie și Ștefan Ungureanu. Totodată, în ceea ce privește situația jucătorului Marius Rusu, conducerea clubului a decis ca acesta să desfășoare antrenamente cu echipa de Juniori A a clubului, până la sfârșitul sezonului. Toma Nicolau nu mai face parte din lotul de jucători pentru acest sezon și va ocupa în continuare rolul de responsabil de marketing și comunicare”, precizează sursa citată.

Cătălin Roca (centrul imaginii) a fost în tribună la meciul de ieri de la Răuceşti

„În primul rând, vreau să le mulțumesc jucătorilor care nu mai fac parte din lot pentru rolul pe care l-au avut în rezultatele bune ale echipei. În acelasi timp, vreau să asigur suporterii că ținta este în continuare promovarea în Liga 3 și că depunem toate eforturile necesare în acest sens. Am mare încredere atât în jucători, cât și în tehnicieni că vor găsi resursele și motivarea necesară pentru atingerea obiectivului. Hai Ceahlăul!”, a declarat Cătălin Roca, președintele CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDacă se rectifică bugetul, se cumpără robot pentru bazinele de la Ştrand
Articolul următorLiceeni câștigători la competiția regională Business Plan
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.