Etapa regională Nord-Est a competiției Business Plan, pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor, s-a desfășurat pe 19 aprilie la Liceul Tehnologic Economic Administrativ din Piatra Neamț. Au participat firmele de exercițiu înființate în școlile de învățământ profesional și tehnic ce s-au clasat pe locul I la etapa județeană din luna martie în fiecare din cele șase județe regionale.

La etapa regională, echipajul din județul Neamț, reprezentant al firmei de exercițiu FE Medieval AM SRL de la Liceul ”Vasile Conta” Târgu Neamț a obținut premiul II pentru planul de afaceri care are ca obiect de activitate principală, conform codului CAEN, activități de interpretare artistică și ca activitate secundară comercializarea de arme medievale artizanale. Mihaela Iftimie și Georgiana Geangu, îndrumate de profesoara Lorena Timofte, au oferit oaspeților și un program artistic cu temă medievală prin care s-au promovat ținutul Neamțului și legendele locale.

Locul I a fost câștigat de firma de exercițiu FE Apicoland SRL, reprezentată de elevii de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Bârlad, care va participa la etapa națională a Competiției Business Plan de la Timișoara, în perioada 7-11 mai. Această competiție este organizată anual de Ministerul Educației Naționale și CNDIPT-ROCT, prin inspectoratele școlare, în parteneriat cu agenți economici și asociații patronale din domeniile economice pentru care se organizează formare profesională. (C.I.)

Articolul precedentModificări în lotul CSM Ceahlăul Piatra Neamț COMUNICAT OFICIAL
Articolul următorParohii scoase la liber pentru transfer
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.