Marți, 24 aprilie, consilierii locali se întrunesc în ședință ordinară, pentru a dezbate nu mai puțin de 29 de proiecte de hotărâre. Primul pe ordinea de zi și probabil cel mai important, este cel ce prevede rectificarea bugetului local. Odată rectificat bugetul, ar putea fi continuate investiții începute cu ani în urmă sau ar putea fi începute unele noi.

Dacă se rectifică bugetul, se cumpără robot pentru bazinele de la Ştrand, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConform unei liste a respectivelor investiții ar urma de exemplu, să fie cumpărat un robot de ultimă generație cu care să se curețe bazinele din ștrandul municipal și a cărui costuri sunt estimate la 50.000 de lei. Lista cu investiții nu se oprește doar la acest robot. Puntea de la Ștrand ar trebui să fie luminată arhitectural, iar marea majoritate a școlilor și grădinițelor din Piatra Neamț ar urma să fie reabilitate termic. Nu au fost uitate nici lucrările de amenajare și extindere a iluminatului public sau extinderea alimentării cu gaz metan în cartierul Văleni.

Dacă se rectifică bugetul, se cumpără robot pentru bazinele de la Ştrand, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSe mai doreşte amenajarea unui parc în același cartier Văleni, iar costurile pentru acest tip de lucrare se ridică la 130.000 de lei. Grădini publice vor fi amenajate pe terenurile în paragină și în cartierele Dărmănești și Speranța. Trecerea pentru pietoni din fața Muzeului de Istorie va fi semaforizată cu un semafor asemănător celui din fața Complexului Comercial Unic, iar costurile acestuia sunt estimate la 34.875 de lei. (E.C.)

Articolul precedentFirma la care lucrau oamenii din microbuzul morții, amendată de ITM
Articolul următorModificări în lotul CSM Ceahlăul Piatra Neamț COMUNICAT OFICIAL
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.