0:00

Moarte suspectă la o pensiune din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPatronul unei pensiuni din Roman a făcut o descoperire macabră, în una din camere găsind cadavrul unei femei. S-a întâmplat pe 17 ianuarie 2023, în jurul orei 13:50, moment în care administratorul a anunțat anchetatorii din cadrul Poliției municipiului Roman.

Cercetările au stabilit că victima este o femeie de 48 de ani, din Iași, iar în camera în care aceasta s-a cazat, oamenii legii au găsit mai multe ambalaje de medicamente. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că persoana în cauză s-ar fi cazat în unitatea din municipiul Roman, la data de 16 ianuarie 2023. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului“, conform Poliției Neamț. A fost deschis un dosar penal iar cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care ieșeanca s-a sinucis.

(G. S)

Articolul precedentÎncepe procesul șefei de la “Romanița“
Articolul următorArestat pentru că a vrut să rupă brățara electronică
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.