0:00

Arestat pentru că a vrut să rupă brățara electronică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn pietrean supravegheat prin intermediul unei brățări electronice în urma unui scandal în familie, a vrut să scape de dispozitiv. Nu a reușit decât să schimbe brățara cu o pereche de cătușe, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul, stabilit la Târgu Mureș, a încercat pe 15 ianuarie 2023 să rupă dispozitivul de urmărire, moment în care s-a primit alerta prin Sistemul de Monitorizare Electronică.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat de sistem și l-au găsit pe bărbatul care se manifesta agresiv. Potrivit presei locale din Târgu Mureș, pietreanul ar fi luptător MMA la un club din oraș. Acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Mureș cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a respins solicitarea acuzatului de a fi plasat sub control judiciar sau în arest la domiciliu, fiind privat de libertate timp de o lună după ce a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Decizia instanței de fond nu este definitivă și a fost contestată de acuzat.

(G. S)

Articolul precedentMoarte suspectă la o pensiune din Roman
Articolul următorColiziune în lanț la Girov
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.