isj 2014Mitul că sunt probleme în învățământul nemțean a fost spulberat de reprezentanții lui prin evaluarea directorilor de școli, la sfârșitul săptămânii trecute.

Toți cei care s-au prezentat în fața comisiei de evaluare au primit calificativul ”Foarte Bine”. Semn că abandonul școlar, rezulatele slabe care au fost înregistrate de unele unități școlare la examenele naționale, absențele, violențele sau scandalurile „ivite” în curtea unor responsabili de soarta elevilor, anchetele demarate de Ministerul Educației și Poliție sunt doar ecouri nejustificate.

Înainte ca directorii ”foarte bine” să fie trecuți prin strecurătoarea fișelor de evaluare înțesate cu tot felul de itemi, aceștia și-au întocmit un dosar cu fișa de autoevaluare și raportul de analiză privind activitatea managerială în anul școlar 2014-2015. Practic, în cazul directorilor care nu ar fi fost răsplătiți cu calificativul ”FB”, aceștia nu ar mai fi avut ocazia să se înscrie la concursurile pentru funcțiile de conducere, la la gradele din învățământ, la obținerea gradațiilor de merit și, implicit, ar fi avut de suferit în momentul restrângeri de activitate din învățământ.

De precizat ar mai fi că, la evaluare nu au fost prezenți toți directorii din Neamț, urmând ca aceștia să fie evaluați în perioada imediat următoare. (M. TEODOROF)

Articolul precedentUn sătean din Nemţişor îşi făcea gardul pe un arsenal
Articolul următorTineri defavorizați instruiți de stiliști din toată lumea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.