0:00

Pentru 3 lei și un telefon mobil, doi adolescenți de 17 ani, din Roman, și-au riscat libertatea. Aceștia au tâlhărit un om al străzii, iar pentru a se lăuda cu isprava lor au postat totul în mediul online. Imaginile au fost văzute și de oamenii legii, iar pe 19 ianuarie cei doi teribiliști au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Minori arestați pentru că au tâlhărit un sărman, ZCH NEWS - sursa ta de informații”La data de 18 ianuarie 2023 polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la un material postat în mediul online, în care o persoană este agresată de mai mulți tineri și deposedată de un telefon mobil și o sumă de bani”, conform Poliției Neamț.

În aceeași zi, atât persoana vătămată, cât și persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate de polițiști, fiind conduse la audieri. Cercetările au relevat că, în perioada noiembrie-decembrie 2022, în timp ce un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Roman, se afla într-un spațiu improvizat în oraș, ar fi fost agresat de doi minori de 17 ani, care i-ar fi sustras un telefon mobil și suma de 3 lei, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 200 de lei. (G.S.)

Articolul precedentÎnchisoare pentru tentativă de omor la nuntă
Articolul următorȘefa Secției Oncologie de la Spitalul Suceava, arestată pentru mită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.