0:00

Un tânăr de 27 de ani, din Bozieni, a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău, având de executat peste 6 ani de închisoare după ce era să ucidă un om. “La data de 18 ianuarie 2023 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat, în Bozieni, un tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani și 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor“, a anunțat Poliția Neamț.

Închisoare pentru tentativă de omor la nuntă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBărbatul a contestat pedeapsa la Curtea de Apel Bacău, însă acțiunea a fost respinsă ca nefondată, iar sentința a devenit definitivă. Judecătorii l-au mai condamnat pe bărbat la plata unor daune de circa 237.000 lei. Către victima agresiunii tânărul trebuie să achite 200.000 de lei cu titlu de daune morale, plus 23.655 lei cu titlu de venit nerealizat în perioada aprilie 2018-aprilie 2021. La acești bani se mai adaugă cheltuielile cu transportul şi îngrijirea victimei, plus cheltuielile judiciare.

Închisoare pentru tentativă de omor la nuntă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFapta a avut loc în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2018, în curtea locuinţei persoanei vătămate unde se celebra căsătoria fiicei sale. Agresorul era acolo la invitația mirelui. La un moment dat gazda a vrut să încheie petrecerea, iar invitații să plece acasă. Ginerele s-a luat la ceartă cu socrul, iar în altercație a intervenit și acuzatul. Gazda a vrut să-l lovească pe acuzat, acesta a ripostat și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în figură, acesta căzând pe asfalt. Agresiunea a continuat, iar gazda a suferit leziuni care i-au pus viața în pericol. (G.S.)

Articolul precedentMedicii de la “Sfânta Maria” Iași au salvat o pe fata de la Costișa
Articolul următorMinori arestați pentru că au tâlhărit un sărman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.