ceahlaul mihai ionescuMihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlăului, şi-a asumat responsabilitatea eşecului din ultima etapă a campionatului seriei I, din Liga a II-a, în care pietrenii au pierdut fără drept de apel, cu 0-3, în deplasarea de la Suceava, contra formaţiei Rapid CFR.

Antrenorul pietrenilor a dezvăluit faptul că, în condiţiile actuale, Ceahlăul nu va putea duce la bun sfârşit campionatul, ceea ce ar echivala, conform Regulamentului FRF, cu o retrogradare în Liga a 5-a!

„E foarte greu în condiţiile actuale să luăm puncte, pentru că suntem o echipă blazată, lipsită de motivaţie, cu jucători nemulţumiţi din toate punctele de vedere. Eu am tras câteva semnale de alarmă, dar nu am putut să-i fac pe jucători să dea tot ce-i mai bun din ei, până la ora jocului. S-au făcut greşeli mari. Am început meciul de la 0-1, după o greşeală individuală. Aceeaşi greşeală individuală o facem şi la 0-2! Nu am reuşit să motivez echipa pe fondul dominării teritoriale a echipei gazdă. În repriza a doua am încercat să echilibrăm jocul, dar este foarte greu! Suntem o echipă care nu are niciun fel de motivaţie! Sunt probleme grave şi nu ştiu dacă vom ajunge la finalul campionatului”, a mărturisit antrenorul Mihai Ionescu, la finalul partidei de la Suceava.

Fostul mijlocaş al Ceahlăului a spus că a fost lăsat să se descurce singur şi este în imposibilitate de a face ceva pentru salvarea situaţiei.

„Sunt singur şi nu pot face absolut nimic. Atâta timp cât jucătorii se prezintă la ora meciurilor cu alte probleme, în afară de cele legate de joc, e foarte greu să-i motivezi şi să-i faci să fie concentraţi la meci, pe toată durata celor 90 de minute. Cu asta am terminat şedinţa tehnică, pentru că le-am spus să încercăm să fragmentăm jocul în primul sfert de oră, pentru ştiam cum joacă Suceava. Dar, după cum am început, deznodământul era clar. Vă spun sincer, pe ansamblu, campionatul Ligii a II-a este unul modest, din toate punctele de vedere şi, dacă eram organizaţi, nu cred că aveam probleme în a promova”, a mai precizat Mihai Ionescu. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentŞtiinţa Bacău – Unic Piatra Neamţ 3-0 (11, 24,18)
Articolul următorMassone acuză din Italia și vede comploturi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.