ceahlaul massone 2015Angelo Massone este un model de transparență și implicare. A luat o echipă, este acționar majoritar, plânge că nu-l ajută nimeni, dar stă în Italia și de acolo caută comploturi. A venit, l-a păstrat pe Viorel Măstăcăneanu la club și acum îl acuză că a luat banii din drepturile TV. Are o bază sportivă dotată, plătită și păzită de municipalitate și îl acuză pe Dragoș Chitic că nu-l ajută să plătească jucătorii. Iar dacă la meci au fost șefii PNL, sigur s-au dus să comploteze în văzul lumii să-i ia echipa, că nu o puteau face la partid sau aiurea.

ceahlaul chitic surugiu mastacaneanuEste greu de înțeles ce vrea Massone, în afară de faptul că toți nemțenii ar trebui să-i dea bani, așa cum s-a întâmplat până acum la club, iar el să se prezinte peste tot în calitate de patron. Iată comunicatul ”investitorului” italian: „În ianuarie 2015 am achiziţionat FC Ceahlăul. Încă din prima zi existau probleme mari. Din casă lipsesc bani din drepturile TV şi asociaţii minoritari se coalizează pentru a boicota clubul. Nu am beneficiat de nicio publicitate şi nicio sponsorizare. În ciuda acestor fapte, în luna aprilie, prevedeam să plătim tot ceea ce era de plătit, iar echipa ajunge să fie cea mai în neregulă echipă din România. În ciuda retrogradării, inevitabilă într-un climat atât de negativ, creat cu artă de «cineva», mă declar gata să plătesc toate restanţele până la 31 august. Cer administratorului Ţepeş să creeze un document juridic care să îmi permită să înregistrez plăţile ca o majorare de capital. Domnul Ţepeş refuză, favorizând ostentativ pe altcineva. Se organizează o conferinţă de presă, în care anumite persoane, printre care cea mai importantă din oraş, spun că sunt gata să salveze echipa dacă voi face un pas înapoi. Eu fac nu unul, ci 10, şi decid să nu contest cererea de gestionare a creditorilor, în ciuda faptului că aveam toate drepturile. În absenţa mea domnul Chitic se întoarce la stadion împreună cu 48 de fani şi cu un eminent coleg de partid (n.r.: deputatul Paul Surugiu). NIMENI nu a pus în club un euro, sau nu a ajutat jucătorii şi staff-ul cum a făcut-o întotdeauna subsemnatul. Văzând că nimeni nu face nimic reuşesc să aduc în Piatra Neamţ un super consultant italian Marcel Vulpis, de la sporteconomy.it pentru a crea un plan de salvare al clubului. Nu a existat nicio colaborare din partea administratorului judiciar, niciun plan B. Clubul stă să cadă din cauza micilor interese politice şi personale. În întreaga Românie, cluburile de fotbal sunt în dificultate, însă comunitatea, administratorii judiciari şi auditorii ajută în acest sens. Acest lucru nu se întâmplă şi la Piatra Neamţ. Sunt al doilea creditor al clubului, după ANAF. Bani am pus, niciodată nu am luat”, susţine Angelo Massone. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMihai Ionescu: “Nu ştiu dacă vom ajunge la finalul campionatului”
Articolul următorColegiu Național atenționat, pentru că are prea puține toalete
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Cea mai in regulă…s-a strecurat o greșeală voită sau nevoită, corectați vă rog, dacă e să informați, prezentați mesajul corect, așa cum apare pe internet!

  2. În sfirsit vad ca a publicat si un ziar local comunicatul lui Massone…e un inceput de normalitate cind asculti ambele tabere. Cit despre cine are dreptate, vom vedea cind se va finaliza dosarul DNA Bacau unde Mestecaneanu, Boghian & co vor trebui sa raspunda pentru “nenorocirile” din ultimii ani de la club…

    • Asa e. Mestecaneanu e principalul vinovat de ”disparitia” banilor din drepturile tv. ”Prietenii stiu de ce”.

Comments are closed.