tg liceu stefan 02_resizeInspectorii școlari nemțeni au început, săptămâna trecută, vizitele de monitorizare a celor 8 unități de învățământ care nu au primit certificate de calitate din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP)- detalii AICI.

În urma primelor vizite, inspectorii au precizat că școlile și-au asumat observațiile făcute de ARACIP și că au început să-și rezolve neconformitățile descoperite. Cu toate acestea, unele nereguli ar putea fi rezolvate mai greu. Este și cazul Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Târgu Neamţ, o școală cu prestigiu, care nu a primit certificat de calitate din cauza neîndeplinirii a 6 indicatori. Unul dintre ei face referire la faptul că unitatea nu dispune de suficiente grupuri sanitare pentru elevii înscriși acolo. Soluția rezolvării acestei probleme a fost găsită de directorul școlii, însă e nevoie de bani și timp pentru ca școala să se prezinte cu temele făcute în fața reevaluării inspectorilor ARACIP, care va avea loc până la sfârșitul acestui an școlar.

Următorele vizite, așa cum ne-au spus inspectorii care se ocupă de monitorizare, vor fi făcute joi, 22 octombrie, în zona Roman. (M. TEODOROF)

Articolul precedentMassone acuză din Italia și vede comploturi
Articolul următorContrabandişti urmăriţi în miez de noapte! Au abandonat maşina cu mii de pachete de ţigări!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.