0:00

Contrabandişti urmăriţi în miez de noapte! Au abandonat maşina cu mii de pachete de ţigări!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din comuna Broscăuţi (Botoşani) au avut parte de o noapte agitată la jumătatea săptămânii trecute. În noaptea de 15/16 octombrie, la ora 00:30, ei au semnalizat oprirea unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, însă conducătorul acestuia nu a oprit. A fost necesară urmărirea vehiculului, care a fost găsit abandonat în comuna Dumbrăvița. Surpriza poliţiştilor a fost mare când au controlat maşina.

„În urma controlului, poliţiştii au găsit 5 colete, învelite în polietilenă neagră, conținând 110.000 ţigarete (5.500 pachete) de proveniență Republica Moldova. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională”, se precizează în comunicatul IPJ Botoşani.

Ţigări de contrabandă au fost găsite şi în maşina unui bărbat din municipiul Dorohoi. E drept, mai puţine!

„La data de 17.10.2015, în jurul orei 10:00, a fost oprit în trafic, pe strada Sf. Ioan Românul din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de B.A. de 33 ani, din municipiu. Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au găsit sub capotă, în compartimentul motor, 2.000 ţigarete (100 pachete) de provenienţă Republica Ucraina. În cauză au fost acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă”, se precizează în acelaşi comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentColegiu Național atenționat, pentru că are prea puține toalete
Articolul următorAtacată în propria casă de un infractor mascat! Când i-a dat masca jos, a avut o surpriză…
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.