O femeie, de 33 de ani, din localitatea Coşula (Botoşani) a avut surpriza vieţii ei, la jumătatea săptămânii trecute. Ea a fost atacată în propria casă de un infractor cu faţa acoperită. Surpriza a fost însă atunci când a reuşit să descopere faţa agresorului: era… tot o femeie.

„Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani faţă de P.S., de 29 ani, din comuna Coşula, judeţul Botoşani. În sarcina acesteia s-a reţinut că, la data de 15.10.2015, în jurul orei 19.30, având faţa acoperită cu un obiect de îmbrăcăminte, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 33 de ani, din localitatea Coşula, pe care ar fi agresat-o, pentru a o determina să-i dea banii pe care i-ar fi avut în locuinţă”, se menţionează în comunicatul IPJ Botoşani.

Ulterior, cunoscând că partea vătămată a formulat plângere penală, P.S. s-a întâlnit cu aceasta, agresând-o şi ameninţând-o să renunţe la acuzaţii. Poliţia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, cu suspecta în stare de arest preventiv. (ZCH NEWS)

Articolul precedentContrabandişti urmăriţi în miez de noapte! Au abandonat maşina cu mii de pachete de ţigări!
Articolul următorNuntaş accidentat mortal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.