accident noaptea 03Un bărbat de 64 de ani din comuna Poiana Stampei, judeţul Suceava, a fost accidentat mortal, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, la ora 2,15, pe DN 17 din localitate.

Omul se afla culcat pe carosabil, lângă axul drumului, şi a fost călcat de un microbuz cu remorcă, înmatriculat în Republica Moldova, şi condus de un bărbat de 41 de ani. Accidentul s-a petrecut după o porţiune de drum în pantă, astfel că şoferul nu a avut posibilitatea să vadă pietonul culcat pe şosea decât foarte târziu.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, anterior producerii accidentului, victima a plecat de la o nuntă din localitate către domiciliu, aflându-se în stare de ebrietate”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

Imediat după impact, şoferul a sunat la numărul de urgenţă şi o ambulanţă s-a dus la locul accidentului,, însă bărbatul de 64 de ani suferise leziuni incompatibile cu viaţa şi nu mai era nimic de făcut pentru el.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub acuzaţia de ucidere din culpă, însă cel mai probabil şoferul va fi găsit nevinovat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAtacată în propria casă de un infractor mascat! Când i-a dat masca jos, a avut o surpriză…
Articolul următorFetiţă de 3 ani din Piatra Neamţ lovită de un şofer băut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.