stoica facebook 1

• deputatul a renunțat la independență și lansează vineri Partidul Mișcarea Populară Neamț, în prezența lui Eugen Tomac

• în aprilie, când a demisionat din PDL, Mihaela Stoica vorbea despre găsiri și regăsiri, oameni cu și fără viziune, dar și respectul simțit pentru cei din Fundația Mișcarea Populară

La mai puțin de jumătate de an de când a părăsit PDL-ul cu lacrimi în ochi, Mihaela Stoica s-a reangajat politic. Previzibil, după măsurile organizatorice pe care le-a luat în Neamț cu prilejul lansării și promovării Fundației Mișcarea Populară, deputatul Stoica a ales să se miște popular și din punct de vedere politic. Oficial: ”Încă nu m-am înscris, dar o să mă înscriu”, spune Mihaela Stoica, dar tot ea este cea care anunță că mâine, vineri, la ceas de prânz, e programată vizita președintelui PMP, Eugen Tomac, care vine la Piatra să inaugureze sediul de pe Ștefan cel Mare și să anunțe constituirea filialei locale. Că va ocupa funcții în PMP Neamț, că va fi doar un vajnic susținător fără alte recompense, dna. Stoica evită să precizeze, probabil și din superstiție, în ideea că, poate, a treia oară e cu mai mult noroc decât a fost cu PNL-ul și PDL-ul. Sigur este însă că va ține aproape de PMP, pe cât de aproape poate fi să treacă strada de acasă la sediul partidului, care-i aproximativ vizavi și de curățenia căruia s-a ocupat până-n cele mai mici detalii în ultima vreme.

Se impune să facem și cuvenita remarcă și aducere aminte de momentul aprilie 2013, când, înlăcrimată, Mihaela Stoica făcea conferință de presă ca să anunțe că părăsește PDL ”din motive adunate în timp”, cum ar fi alegeri ”incorecte”, ”PDL nu face opoziție constructivă”, ”a face politică doar de dragul de a face politică nu mă reprezintă”, ”Vasile Blaga şi alţi colegi din conducerea centrală a PDL nu sunt modelul meu de a face politică” și ”Mie îmi plac oamenii care au viziune”. Pare-se că i-a găsit, la Mișcarea Populară. Tot cu titlu de remarcă, reamintim că, întrebată fiind de viitorul său politic, doamna a răspuns: ”Nu mă înscriu în niciunul dintre actualele partide, cu atât mai puţin în PSD sau PNL, nici acum, nici mai târziu”. Nu putem spune că nu s-a ținut de cuvânt. Din câte știm, Mișcarea Populară, deși se organizează în acest sens, nu a devenit partid cu acte-n regulă, fiind încă obiect de contestații la Tribunalul București, unde a solicitat înscrierea în Registrul Partidelor Politice.

Pentru a completa tabloul PMP Neamț, facem recurs tot la declarațiile dnei. Stoica din aprilie: ”Când voi regăsi o echipă ca aceea din 2002, când am intrat în politică, şi cu care am câştigat alegerile în 2004, voi merge alături de ea”.

Echipa era Gheorghe Ștefan.

 stoica facebook

Dana OSTAHIE

Articolul precedentDiscriminare pozitivă: Centrul Romanului, blocat de înmormântarea unei soții de bulibașă
Articolul următorPariu cu voleiul

4 COMENTARII

  1. Nu este nici o nautate, o spuneam de atunci ca nu cred in lacrimile ei,cu atat mai putin in ,,noua,,imagine pe care incearca sa si-o faca. Descopera deodata principiile in politica(dupa 11 ani)uitand ca au fost asteptari din partea ei. Nu mai cred in tine,dupa cum nu mai cred nici in p.d.l.,p.m.p,p.s.d.,p.n.l. Ne-a ajuns.

  2. bai frate, da cata greata imi provoaca duduia asta, nu pot sa spun. s=a vopsit deodata in miscatoare de populari si vrea sa para o fiinta noua, imaculata. nu se mai regaseste in echipa lui blaga, auzi. da in echipa lui stefan dse mai regaseste? iar vine sa imi ceara votul ca o nesimtita? iar…

Comments are closed.