0:00

Miercuri se toarnă stratul final de asfalt pe str. Mihai Viteazul. Restricții temporare de circulație, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Piatra-Neamț anunță că mâine, 8 august, va fi turnat stratul final de asfalt pe coridorul de mobilitate de pe Calea Romanului.

“În condițiile în care și vremea o va permite, miercuri, 9 august, vor începe lucrările de turnare a stratului final (de uzură) de asfalt pe strada Mihai Viteazul. Operațiunea este programată a se desfășura pe o perioadă de patru zile, până sâmbătă, 12 august inclusiv. Asfaltarea se va executa începând din zona Sălii Polivalente, până la intersecția cu strada Petru Rareș (după podul din zona Orion, peste Cuejdi), după un program zilnic, cuprins între orele 07.00 – 18.00”, precizează Serviciul de Comunicare.

Utilajele vor lucra pe tronsoane, iar în zonă vor fi restricții temporare de circulație, de câte 4 ore impuse, pentru întărirea stratului de asfalt. Când lucrările vor ajunge în zonele de intersecție cu străzile adiacente (Mihai Stamatin, Aleea Ulmilor, 1 Decembrie 1918, str. Valea Albă, Aurorei, Aleea Tiparului și bretelele rutiere de la cele două poduri), circulația auto va fi deviată.

“Proprietarii mașinilor sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona lucrărilor, pentru a permite utilajelor să efectueze nestingherite operațiunea de asfaltare.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor, Poliția Locală va asigura fluidizarea traficului”, informează primăria.

A.C.

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentTelenovelă cu report la portofel: a plătit 60.000 de euro pentru a trata un cancer închipuit!
Articolul următorFilmul tragediei în care și-a pierdut viața eleva de 16 ani: drogul a fost prizat cu o bancnotă de 1 leu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.