Știți stațiunea Negulești. Ca orice stabiliment cu istoric înfloritor în epoca de aur, a ajuns de râsu viețuitoarelor din jur, așteptând soluția salvatoare, cam similară creștinilor care joacă la 6 din 49. În cazul de față bilele norocoase e vorba să vie de la …Troleibuzul SA, unde unșpe agamani de la cejeu sunt înfipți în factorul decizional și care vor revigora prin prezența mnealor în calitate de clienți ai serviciilor balneare ale amintitei locații. Mai mult, am pune rămășag că vor fi și niște trasee spre stațiune, astfel ca publicul cu dureri de șale să ajungă în condiții optime. Pe de altă parte, trebe să remarcăm că troleibuzul … merge bine.

La premăria noastră cea de toate zilele, e vorba ca de azi să foncționeze Partidul Piatra Neamț, adică PPN, la modul că cei care se stucheau mai ieri și-o dat mâna și se pupă acuma, lăsându-l pe dom vice Chitic să scoată instituția din gaură. Pe de altă parte, acuma se vede de ce pesedeul n-o vrut să aibe postul de vice la urbe, că ar fi avut o altă piatră de moară la tălpi, ca să nu mai vorbim că odată numit, respectivul ar fi emis pretenții aprige la viitoarele alegeri, ceea ce nu ar fi tocmai cușher.

Cum-necum, partidu lui dom Tăriceanu s-o lipit la ministere, ceea ce pe cale de consecință ar trebui să se lipească și la niște deconcentrate prin teritoriu. Privind la județul nostru, și noi, dar mai ales ei, se întreabă cine să fie pus? Că dacă iei filiala și o scuturi nu se oprește nimica printre ochiuri. Poate ar fi cazu la dom fost prifect, dar el are alte gânduri. Evident mai mari. Așadar, cine? Așteptăm.

Articolul precedentPolitică şi politichie – alte resurse, alte redevenţe
Articolul următorControale la Ceahlău