filip onoriuPoliţiştii ieşeni anunţă că au reuşit să-l găsească pe medicul anestezist Filip Onoriu, care dispăruse de la domiciliu de la finele lunii trecute.

“În urma căutărilor efectuate de poliţiştii  din cadrul Biroului Urmăriri şi Secţiilor de Poliţie Urbană, cu sprijinul jandarmilor a fost găsit bărbatul de 59 ani, din municipiul Iaşi, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie a.c. Acesta a fost depistat într-o zonă împădurită din proximitatea municipiului Iaşi”, se precizează în comunicatul IPJ Iaşi.

Poliţiştii continuă verificările în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

În ziua în care a dispărut, 31 octombrie, dr. Filip Onoriu a lăsat un bilet de adio, însă nimeni nu ştia motivul pentru care angajatul Maternităţii “Elena Doamna” a preferat să rupă legătura cu apropiaţii, relata Pro TV la acea vreme.

Medicul anestezist Onoriu Filip era unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti ai maternităţii. Fratele medicului anestezist a găsit acasă la el telefonul, buletinul şi un bilet în care îşi spunea supărarea si că s-ar gândi să încheie socotelile cu această lume. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCJ invită turiştii „Să se bucure de iarnă în Neamţ“
Articolul următorColegiul Național ”Petru Rareș” – programat pentru anchetă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.