0:00

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din judeţul Iaşi caută un bărbat, de 59 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. La data de 31 octombrie, FILIP ONORIU, de 59 ani, din municipiul Iaşi, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

„Bărbatul are 1,85 m înălţime, 110 kg, constituţie robustă, faţă ovală, părul grizonat, tuns scurt, ochi negri, fără semne particulare pe corp. La data dispariției purta o haină din fâş de culoare neagră, pulover de culoare bej deschis cu o dungă de culoare deschisă în partea dreaptă, pantaloni de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră din piele”, precizează Poliţia Iaşi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE O tânără a murit în această după-amiază! Bilanțul deceselor a ajuns la 30
Articolul următorCopil de 6 ani împuşcat mortal în cap la Oniceni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.