Meci fără emoții pentru CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRunda cu numărul 25 a Ligii naționale de handbal feminin a adus față în față echipele CSM Roman și Măgura Cisnădie. Adică ocupantele locurilor 5 și respectiv 10 în clasamentul ligii. Un meci ușor pentru gazde, care au jucat relaxate, iar antrenorul secund Viorel Lazăr a rulat toată echipa în timpul jocului. Oaspetele, destul de firave fizic, au comis o mulțime de greșeli copilărești, ratând în numeroase rânduri poarta în situație de ”unu la unu”, scăpând mingea în out ori pasând la adversar.

Prima repriză a curs destul de dinamic, fetele din Cisnădie intenționând parcă să demonstreze că meritau un loc superior în clasament. Cu toate acestea s-au marcat puține goluri, 15 gazdele și doar 8 oaspetele. În repriza secundă au fost trei perioade distincte: una a ratărilor, când – între minutele 36 și 43 – s-a marcat un singur gol; a doua a fost perioada faulturilor ”de 7 metri”, între minutele 43 și 48 executându-se la ambele porți 4 lovituri de la 7 metri, și în fine a treia perioadă a fost cea a eliminărilor.

Una peste alta, un joc relaxat și relaxant, chiar dacă unele fete au pus prea mult ”suflet; este cazul jucătoarei Apetrei Oana de la Măgura Cisnădie care a fost eliminată definitiv în minutul 56.

Scor final 27 – 20 pentru CSM Roman. Antrenorul  Viorel Lazăr, ne-a declarat după meci: „Un meci reușit, pentru care felicit fetele pentru dăruire și pentru modul în care s-au pregătit. Ne-am îndeplinit practic obiectivul și am terminat pe locul 5 în campionat. Ne pregătim pentru meciul de la Bistrița și pentru Cupa României. Toate fetele au intrat în teren și au arătat că pot fi o echipă unită.”

(D.A.)

Articolul precedentFostul poliţist Timofte, victima unui vecin infractor
Articolul următorFOTO Autoturism intrat în camion, pasager încarcerat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.