reclama autocenter

Fostul poliţist judiciarist Dinu Dănuţ Timofte din Roman, care a ieşit din sistem după ce-a fost judecat şi condamnat pentru luare de mită, are probleme cu un vecin, pe care l-a anchetat de mai multe ori de-a lungul anilor. Florin Marulicaru (51 de ani) un tip masiv şi agresiv, i-a tăiat cauciucurile de la maşină, în timp ce autoturismul era parcat într-o zonă supravegheată de o cameră de luat vederi de la un magazin. Dinu Timofte a făcut plângere, s-au făcut cercetări, iar proprietarul magazinului a fost obligat să pună la dispoziţia anchetatorilor imaginile stocate. Marulicaru nu ştia probabil că nu e o chestiune de opţiune, ci un lucru obligatoriu, a considerat că Eugen Ciobanu „l-a turnat” la poliţie, aşa că l-a lovit şi i-a înţepat şi acestuia cauciucurile.

Sâmbătă, 22 aprilie, poliţiştii din Roman l-au prins pe Marulicaru, l-au prezentat procurorului de caz, iar acesta l-a trimis în faţa judecătorilor. Instanţa a decis: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 954/P/2017 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 teza a II-a din noul Cod de procedură penală (NCPP) şi art. 225 NCPP dispune arestarea preventivă a inculpatului Marulicaru Florin, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 1 din noul Cod penal (NCP), asupra persoanei vătămate Irimia Patricia, distrugere, prevăzută de art. 253 alin. 1 NCP, în dauna persoanei vătămate Timofte Dinu-Dănuţ, distrugere, prevăzută de art. 253 alin. 1 NCP, în dauna persoanei vătămate Ciobanu Daniel, distrugere, prevăzută de art. 253 alin. 1 NCP, în dauna persoanei vătămate S.C. Vintage Gold S.R.L., înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J22/1026/2010, reprezentată legal prin administrator Ciobanu Eugen, ameninţare, prevăzută de art. 206 alin. 1 NCP, asupra persoanei vătămate Ciobanu Daniel, influenţarea declaraţiilor, prevăzută de art. 272 alin. 1 NCP, faţă de numitul Ciobanu Daniel, şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, prevăzută de art. 274 alin. 1 NCP, faţă de numitul Ciobanu Daniel, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 aprilie 2017 şi până la data de 21 mai 2017”.

Florin Marulicaru a mai fost condamnat pentru distrugere în anul 2016, iar în prezent are un proces pe rol cu fosta lui soţie (Patricia Irimia) cu care n-a terminat de împărţit bunurile achiziţionate în timpul căsniciei.

C.M.

Articolul precedentLIGA A III-A: Necazuri de la zăpadă! CSM Roman a stat!
Articolul următorMeci fără emoții pentru CSM Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.