ACTUALIZARE: Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Piatra Neamț, a plecat de la locul accidentului și a fost găsit, ulterior, la domiciliul personal. Polițiștii l-au testat și au constatat că avea o concentrație de alcool în aerul expirat mai mare de 0,40 mg/l, ceea ce explică producerea accidentului. Pasagerul rănit are tot 25 de ani și este tot din Piatra Neamț.

În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un autoturism a intrat direct într-un camion staţionat pe strada 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamţ, în această seară, după ora 22. Pasagerul a rămas încarcerat, cu picioarele prinse sub bord, iar la locul intervenţiei au plecat echipajul de descarcerare de la ISU Neamţ, ambulanţa şi poliţiştii rutieri, cei din urmă pentru a face cercetări la faţa locului şi a stabili cauza accidentului.

În orice caz, accidentul s-a petrecut pe sectorul de drum drept dintre curba celebră pe care o ratează mulţi şoferi şi Centrul social Pietricica, BMW-ul care a intrat în camion, cu numărul NT-20-DRS s-a făcut praf şi a ricoşat pe contrasens, iar şoferul a ieșit singur din mașină, în schimb, pasagerul din dreapta față a rămas încarcerat, a fost scos din mașină de echipajul ISU și transportat la spital. Avea o fractură deschisă la brațul drept și traumatisme severe la ambele picioare. (C.M.)

Articolul precedentMeci fără emoții pentru CSM Roman
Articolul următorJandarmii au ”ars” 36 de pescari de Sf. Gheorghe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.