accident-noapteaUn autoturism al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei, a intrat în plin într-un cap de pod şi apoi într-un stâlp de telefonie, la miezul nopţii de 8 spre 9 septembrie, în localitatea Bicaz Chei. Toţi cei trei ocupanţi au fpst răniţi, iar şoferul – un bărbat de 29 de ani, a rămas încarcerat.

La locul accidententului s-au deplasat două ambulanţe de la Bicaz, echipajul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi s-au început imediat manevrele necesare pentru scoaterea şoferului din maşină”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. „Bărbatul avea o fractură la gamba stângă şi traumatisme şi a fost transportat în cel mai scurt timp la spital”.

Ceilalţi dopi tineri din autoturism au suferit şi ei leziuni. Un bărbat de 27 de ani a fost diagnosticat cu policontuzii, fractură os zigomatic cu afectarea sinusului maxilar, iar celălalt, în vârstă de 18 ani, are o fractură de antebraţ şi luxaţii la oasele palmei.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul şi au întocmit un dosar penal de vătămare corporală din culpă pe numele şoferului.

C. MIRCEA

Articolul precedentHristos iubește (și) polițiștii!
Articolul următorPompierii voluntari, premiaţi la ziua comunei Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.