0:00

Maşină de poliţie, zdrobită în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* doi poliţişti şi şoferul neatent au fost răniţi

Doi poliţişti de la Compartimentul de supraveghere judiciară din cadrul IPJ Neamţ au fost răniţi, ieri după-amiază, într-un accident petrecut în comuna Dumbrava Roşie. Neluţu Ionescu şi Cristian Fotea fuseseră să verifice trei indivizi aflaţi sub control judiciar (inclusiv pe Cristian Florin Lupu, bodyguardul lui Orlando) şi se întorceau spre Piatra Neamţ. În acelaşi sens circula, în faţa lor, un autovehicul marca Mercedes, condus de un bărbat de 55 de ani din Piatra Şoimului, care s-a hotărât brusc să întoarcă, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune laterală cu maşina poliţiei. Impactul a fost destul de puternic, ambele autovehicule fiind avariate serios – maşina IPJ, marca VW Vento are partea din dreapta faţă distrusă, iar cei doi poliţişti şi şoferul neatent au fost răniţi.

Iniţial a fost solicitat echipajul de descarcerare pentru că Neluţu Ionescu nu putea ieşi din autoturismul zdrobit, dar până la urmă n-a mai fost nevoie de intervenţia specialiştilor de la ISU Neamţ. Ambii poliţişti aveau traumatisme cranio-cerebrale, iar Cristian Fotea o arcadă spartă.

„Important este să fie ei bine, maşina nu ştiu cum arată că n-am văzut-o, dar sper că se mai poate repara”, a declarat comisarul şef Paul Tablan, şeful Poliţiei Neamţ.

Având în vedere că accidentul s-a petrecut în timpul orelor de program, iar cei doi poliţişti se aflau în misiune se vor face verificări şi de către compartimentul intern de inspecţia muncii. (C. MIRCEA)

Articolul precedentDirectiva de complicitate cu Băsescu
Articolul următorCriză de atacanţi la FC Ceahlăul