Marian Ștefan, zis „Piticul”, vine în fieful lui Ouatu!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Marian Ştefan
Marian Ștefan, zis „Piticul”, vine în fieful lui Ouatu!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Vasile Ouatu

Un nou început pentru formația feminină de volei Unic Piatra Neamț. Elevele antrenorilor  Mihaela Voivod și Rareș Gavril joacă, în debutul ediției 2016-2017 a Diviziei A1, cu Dinamo București. Partida are loc în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului, sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la ora 16:00.

„Noi suntem pregătite să facem un joc cât mai bun. Ne dorim victoria mai ales că este și prima etapă de campionat. Adversarele n-au avut timp să ne studieze foarte mult, așa că putem furniza o surpriză. Un joc câștigat ne aduce un moral bun pentru viitoarele confruntări”, a  declarat antrenoarea Mihaela Voivod.

Noutățile Unicului sunt: Gabriela-Bianca Dancu (22.02.1989, 1,80 m, centru, SCMU Craiova), Elena Zaharia Lăpușneanu (07.01.1985, 1,80 m, extremă sau universal, Dinamo București), Irina Andreica (24.12.1994, 1,77 m, coordonatoare, CSM Lugoj) și Adriana Bobi (11.02.1988, 1,84 m, centru, CS Volei Alba-Blaj). Din vechiul lot au rămas: Alexandra Pintea (coordonatoare), Sorina Buz (universal ), Ana-Maria Hambele (extremă) și Alexandra Ciucu (libero).

„Dinamo are o echipă mult mai bună decât sezonul trecut„, ne-a avertizat profesoara Voievod. „S-au întărit cu două sârboaice, o braziliancă, o americancă și o argentiniancă. Bineînțeles că nu lipsesc și cele trei jucătoare consacrate: Alida Marcovici, Daniela Mincă și Ana Maria Ștefan, soția patronului”.

În întrecerea masculină a Diviziei A1, în prima etapă a campionatului, VCM-LPS Piatra Neamț joacă sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16:30, pe terenul formației Steaua București. În ciuda faptului că-i nou promovată, cu 12 jucători proaspăt achiziționați (printre care pietreanul Mihai Gheorghiță ), formația militară va avea un cuvânt greu de spus în actuala stagiune.

„Ne dorim, în primul rând, un meci bun. Este o echipă care în acest sezon are un lot extraordinar, dar întotdeauna jocul are loc pe teren, nu în culise”, a afirmat Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE CUPA ROMÂNIEI: Foresta – Steaua, pe „Areni”!
Articolul următorPărinţi de părinţi: Fetiţă pierdută la pelerinaj * Copil blocat la policlinică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.