Părinţi de părinţi: Fetiţă pierdută la pelerinaj * Copil blocat la policlinică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi copii de 3 ani au trecut prin momente deosebit de grele din cauza unor părinţi extrem de “grijulii”. O fetiţă s-a… rătăcit la pelerinajul de Sf. Parascheva, în timp ce un alt copil, de aceeaşi vârstă, a rămas blocat într-un cabinet medical. Jandarmii şi pompierii au salvat ziua.

Un echipaj de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, a observat, vineri, 14 octombrie, în timpul pelerinajului de Sf. Parascheva, în zona bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (Iaşi) un copil, de aproximativ 3 ani, care nu era însoțit de niciun adult. Jandarmii au discutat cu fetița și au stabilit că aceasta s-a pierdut de părinți.

“Având în vedere cele constatate s-au transmis semnalmentele fetiței tuturor elementelor de dispozitiv în vederea identificării părinților. La scurt timp, mama fetiței a solicitat sprijinul unei alte patrule de jandarmi, care a îndrumat-o spre locul unde se afla copilul. Jandarmii au înapoiat copilul mamei îngrijorate, care a respirat ușurată că nu s-a întâmplat nimic grav, mulțumind subofițerilor pentru vigilența și promptitudinea cu care s-a acționat”, potrivit unui comunicat de presă al Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Un alt caz am zice tipic s-a întâmplat, joi, 13 octombrie, la o policlinică din Iaşi. Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit pentru deblocarea unui copil, în vârstă de 3 ani, dintr-un birou al respectivei policlinici. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMarian Ștefan, zis „Piticul”, vine în fieful lui Ouatu!
Articolul următorAGRO MOLDOVA 2016
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.