reclama autocenter

Andrei Marc la prezentarea lotului Ceahlaului

Andrei Marc a fost prezent la reunirea lotului echipei Ceahlăul și a relatat amuzat despre posibilele sale destinații, din presa de specialitate. „În vacanţă, în fiecare dimineaţă, citeam cu totul alt articol despre mine, dar niciodată la fel. Acum sunt doar al Ceahlăului“, spunea Andrei Marc, miercuri, la momentul reunirii lotului pietrenilor. Jucătorul Ceahlăului a recunoscut legătura ţinută în permanenţă cu fostul său antrenor, Vasile Miriuţă, confirmat ca antrenor la CFR Cluj. „Aş vrea ca cele două cluburi să se înţeleagă, ar fi un pas important în cariera mea. Pot juca meci de meci, pot face faţă fără probleme la CFR Cluj. E un club important iar eu îmi doresc foarte mult să joc acolo. Am vorbit mereu cu antrenorul Miriuţă, îl respect şi el îmi apreciază munca şi calităţile“, a declarat Marc. Cum perioada de transferuri abia a început, este de așteptat să mai apară echipe din străinătate, sub protecția anonimatului, cu oferte tentante pentru Andrei Marc. (C.S.)

Articolul precedentCu ℗ de la Publicitate Trei cocoși eșalonați
Articolul următorNemţenii, obligaţi să arunce gunoiul în 4 containere diferite

2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa fie lasat sa se concentreze la ce are de facut la echipa Ceahlaul. Il fortati prea insistent si nu are decat de pierdut.Nu cred ca are la momentul acesta vreo oferta reala . Sunt numai speculatii si incercari ale unora sa faca bani din aproape NIMIC. In turul campionatului a avut destule sincope in jocul prestat de el. Daca nu este Canu langa el nu -l transfera nici TG. Neamtul

  2. Andrei viseaza cai verzi pe pereti…si-a pierdut postul de titular la echipa nationala de tineret, in a doua parte a turului a avut evolutii modeste, cea de la Medias fiiind de cascadorii rasului…este un jucator umplat de presa, raman la parerea ca Ichim este mai bun decat el la toate capitolele. Andrei ar trebui sa se gandeasca NUMAI la echipa care il plateste la ora actuala!

Comments are closed.