Mandatul lui Alexandru Filimon la Spitalul Județean Neamț s-a încheiat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInebitabilul s-a produs. Încă de la sfârșitul lunii septembrie a apărut în spațiul public informația că Alexandru Filimon și-ar fi depus demisia de la conducerea Spitalului Județean Neamț, după puțin mai mult de doi ani și jumătate din mandat (amănunte aici). Deși informația nu a fost confirmată oficial imediat, a părut clar că o schimbare urma să să întâmple.

La începutul lunii octombrie au avut loc întrevederi între factorii de decizie de la Consiliul Județean Neamț și reprezentanți ai spitalului, întâlnire la care a participat și prefectul Adrian Niță. Scopul era găsirea de soluții imediate pentru a îmbunătăți situația din Spital.

Astăzi, 11 octombrie, a fost convocat Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț unde s-a luat act de demisia managerului Alexandru Filimon. Acesta a declarat pentru mesagerulneamt.ro: „Astăzi a fost ședința Consiliului de Administrație în care s-a încheiat contractul de management cu acordul parților între mine și Consiliul Județean Neamț. Ultima mea zi de lucru la SJUPN este mâine 12 octombrie. Mulțumesc echipei mele, personalului medical si TESA, care întotdeauna au pus pacientul pe primul loc, cu toate dificultățile întâmpinate.”

Nu a fost încă anunțată conducerea interimară, favorită pentru preluarea funcției fiind dr. Cristina Atănăsoaie-Iacob.

Z.C.

Articolul precedentTrei copii au fost la un pas de moarte, intoxicaţi cu insecticid pentru purici
Articolul următorÎnșelăciune online în numele Hidroelectrica
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.