0:00

Trei nemțeni condamnați definitiv pentru diverse fapte au fost încătușați de polițiști, iar pe 22 februarie au ajuns la Penitenciarul Bacău pentru executarea sancțiunilor dispuse de judecători.

Mandate de executare puse în aplicare de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Polițiștii au depistat în localitatea Cordun, un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 8 luni, săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție“, a anunțat Poliția Neamț.

Mandate de executare puse în aplicare de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn aceeași zi, la Săbăoani, a fost depistat un localnic de 38 de ani, ce fusese condamnat, prin sentință definitivă, la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar un tânăr de 26 de ani, din Bahna, a ajuns după gratii pentru executarea unei sentințe de 10 luni de închisoare pentru furt. (G.S.)

Articolul precedentAccident mortal la Dragomirești
Articolul următorPoștașul vine acasă pentru plata facturilor cu cardurile de energie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.