0:00

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Dragomirești, și-a pierdut viața după ce s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere. S-a întâmplat pe 23 februarie 2023, în jurul orei 23:10, pe drumul județean 208P, în localitatea menționată.

Accident mortal la Dragomirești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul se deplasa cu mașina din direcția Dragomirești către Bârgăuani, iar pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-a oprit într-un copac. Impactul a fost deosebit de puternic, iar mașina s-a rupt în două.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei femei de 38 de ani, pasager în același autoturism”, a anunțat Poliția Neamț.

Cercetările au stabilit că șoferul nu avea permis pentru nici o categorie de vehicule. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

(G. S)

 

Articolul precedentMoarte suspectă la Roman
Articolul următorMandate de executare puse în aplicare de polițiști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.