reclama autocenter

În cadrul acțiunilor anti-Covid din ultimele 24 de ore, la care au participat peste 100 de polițiști și polițiști locali, precum și reprezentați ai Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au fost verificate 134 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 86 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.108 persoane. Echipele de control au depistat 185 de persoane care nu purtau mască și o persoană care nu respecta măsurile de izolare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 7.500 de lei.

Pe parcursul derulării acţiunilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (majorat) în incinta unui local public din Tupilați, la care participau aproximativ 20 de persoane”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. ”Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, evenimentul fiind întrerupt de forțele de ordine. Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în cuantum de 3.000 de lei. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”.

Astăzi, 8 noiembrie, acțiunile polițiștilor se vor concentra și pe lăcașurile de cult care au hram de Sfinții Mihail și Gavril.

C.M.

 

Articolul precedentEugen Țapu Nazare: „Piețele din Piatra Neamț și Roman nu se vor închide”
Articolul următorPolițiștii din Neamț – moment de reculegere pentru colegul lor de la Brașov răpus de Covid