Polițiștii din Neamț – moment de reculegere pentru colegul lor de la Brașov răpus de Covid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 8 noiembrie, la ora 12, polițiștii din Neamț, la fel ca toți colegii lor din țară, vor ține un moment de reculegere în memoria subcomisarului Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov, care a murit de Covid19 săptămâna trecută. Polițistii aflați pe teren vor opri, vor saluta și vor porni sirenele autospecialelor.

Ionuț Hanganu avea doar 34 de ani, nu suferea de nicio boală și, după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus, starea sa s-a agravat și nu a mai putut fi salvat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov. În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ HANGANU a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.  De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

C.M.

Articolul precedentMajorat întrerupt de polițiști, organizatorul amendat cu 3.000 de lei
Articolul următorCutremur în Neamț