Nu cred că există mașină de propagandă mai toxică decât cea a PSD. Am militat mereu pentru rațiune în discursul public, pentru unitate atunci când interesul național o cere. În fața unei asemenea pericol, așa cum este epidemia de coronavirus, nu ar trebui să existe orgolii. Toți actorii politici responsabili ar trebui să stea la aceeași masă și să caute soluții pentru a depăși obstacolul.

Doar că PSD și-a făcut un obicei de a se cățăra pe suferință. Lideri acestui partid sunt experți în arta speculației. Vociferează, fără să ofere vreo soluție. Așa s-a întâmplat și în județul Neamț, așa s-a întâmplat peste tot. Mi-aduc aminte de ”pelerinajele” și de lacrimile de crocodil în fața camerelor de luat vederi, de la Spitalul Județean Neamț, de acum câteva luni.

Astăzi, când pericolul este mai mare, când guvernul și autoritățile locale responsabile caută soluții pentru a limita efectele epidemiei, PSD Neamț speculează din nou, fără rațiune.

Adevărul este unul singur: nu se vor închide piețele, nu există niciun tratament preferențial pentru supermarketuri, guvernul încearcă să găsească cele mai bune souții pentru a limita efectele epidemiei.

Să le fie rușine celor care încearcă să profite de pe urma acestei situații și răspândesc zvonuri false!

Eugen Țapu Nazare

Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Articolul precedentDOCUMENTE Modele pentru declaraţia pe propria răspundere şi adeverinţa de la angajator
Articolul următorMajorat întrerupt de polițiști, organizatorul amendat cu 3.000 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.