Am dat noi o dumă mai zilele trecute cum că două candidate la oarece foncții de la o soțietate de pe lângă streașina cejeului și prietene cu șăfa care trebuia să le fie deasupra și care le-o tremis acasă sobiectele de la concurs. Ei bine, vreo doi șăfi din cejeu s-o bășicat nevoie mare și-o început să sape să vază cum o fost posibil așa ceva și ei n-o luat nimica. Acuma, din ce știm noi vreo doi derectori s-o simțit la gumari cu musca pă ceafă și o început să se căiască, că ei nu și nu, că lumea vorbește în dodii și ei e curați ca madonele, dar fără prunci. Rămâne de văzut dacă treaba rămâne în familie ori se lasă cu scântei.

 Suntem informați că șăfu de la integritățile naționale s-o stricat la intestine cu junele prifect de la noi, adică nu-l are la pipotă pe motiv că l-o parcat de nenea conselieru descoperit ca fiind incompatibil. Că zice mnealui cum că numai el poate să face asta și nicicum dom prifect. Acuma, ne-am supărat și noi. Păi, bine dom șăf, pă vremea pedeleului când dom prifect Mocanu l-o dat cu integritatea de calorifer pe DeVeCeu în doi timpi și cât ai zice păstrăv, s-o putut și-acuma nu? Și plus de asta, căt timp o să dureze să semnați 40 000 de țidule la toți atâția incompatibili? Că ne gândim că o să se întâmple pereche cu ăla de-o stat șapte ani în clasa întăi și când să treacă într-a doua, l-o luat în armată. Dar cine știe, poate se mai face vreo douăzeci de șăfi la integrități și o să meargă țidulele ca pe bandă.

Auzim de la un graure păros la subaripe, cum că șăfu de la direcția care caută de sănătate animalele deja tranșate prin piețe și oboare, e fleașcă de supărat, că o seamă de suptalterni o degușat moșmande în care el era erou principal și l-o făcut de comandă prin oarece cercuri. Așa că mnealui, fiind mai chitros la o seamă dă neuroni, o zis că se apucă la dezgropat dosare, să vază lumea cam ce suptalterni are, că el nu i-o deranjat la niciun fir de păr găsit în ciorbă. Acuma, dom șăf, dacă matale știi de moșmadele den bătătură, te întrebăm … de ce nu ai coborât meletăria den pod? Că noi ne bucurăm că vin sobiecte de ronțăit, dar la matale ne întrebăm, dacă n-o fi tardiv de târzii și ți se aburcă suptalternii pe creștet, după ce te sapă la călcâiele cefei. Și matale vei să faci invers? Zău, că n-o să merge.

Articolul precedentValentine`s Day încă timid la Piatra-Neamţ
Articolul următorDe la școală, direct pe stradă

1 COMENTARIU

  1. Ce de subiecte bune ar mai fi la DSV,sa stie lumea cum se plimbau sefii cu familiile prin strainataturi,ca doar toti au firme de familie,cum se plimbau ei pe malurile Rinului…ce petreceri fac ei pe la diverse pensiuni…

Comments are closed.