0:00

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a început să toarne covoare asfaltice pe DN15, pe sectoarele Viaduct Poiana Largului-Hangu (13 km) și apoi pe sectorul Viaduct-Călugăreni-Prisecani-limita cu județul Harghita (21 km). Firma Danlin XXL este executantul acestor lucrări. Circulaţia în zonă este îngreunată, dirijată cu palete de către angajaţii firmei.

Lucrări pe drumurile naţionale şi poduri din Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații Lucrări pe drumurile naţionale şi poduri din Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În paralel, se lucrează la podul de pe DN17B, la Topoliceni, unde se fac reparații la infrastructură și suprastructură. Vor fi înlocuite rosturile de dilatație pe DN15 la Viaduct, la podul de la Zănești și pe DN15B, la Vânători. Contractul este încheiat pe o lungime de rosturi, nu pe numărul de poduri, deoarece rosturile sunt de diferite lungimi.

Lucrări pe drumurile naţionale şi poduri din Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații Lucrări pe drumurile naţionale şi poduri din Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEste vorba despre contractul regional care a început anul trecut cu podurile din zona Romanului (detalii găsiţi AICI) şi continuă anul acesta. La montarea rosturilor circulaţia în zonă va fi asigurată prin semaforizare, rugăm conducătorii auto să circule cu precauţie în zonă şi să respecte indicaţiile semafoarelor”, a declarat inginerul Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi.

Angela Croitoru

FOTO: DRDP Iaşi

Articolul precedentPrima serie a copiilor din Diaspora la Tabăra Oglinzi
Articolul următorNEAMȚ: Arestați pentru contrabandă cu țigări după o urmărire în trafic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.