Doi nemțeni au dat de necaz în Suceava după un control de rutină al oamenilor legii de la Rutier. În timp ce mașina în care erau rula pe șoseaua ocolitoare a Sucevei, un echipaj din cadrul Biroului Rutier a făcut semnalul regulamentar de oprire. Deoarece șoferul nu s-a conformat, polițiștii au urmărit autoturismul reușindu-se în cele din urmă blocarea în trafic. A fost momentul în care cei doi ocupanți au fugit, fiind însă prinși și imobilizați de anchetatori.

NEAMȚ: Arestați pentru contrabandă cu țigări după o urmărire în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Cu ocazia verificrilor s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Gherăești, județul Neamț, iar pasagerul dreapta față a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 de ani din aceeași localitate. În interiorul autoturismului a fost identificată cantitatea de 230.040 țigarete, fără banderole fiscale, de proveniență extracomunitară“, conform Poliției Suceava.

NEAMȚ: Arestați pentru contrabandă cu țigări după o urmărire în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCei doi suspecți au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar după audieri s-a luat decizia reținerii acestora pentru 24 de ore. Ulterior au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava, pe 4 iulie ambii fiind arestați preventiv pentru următoarele 30 de zile. (G.S.; FOTO: Poliția Suceava)

Articolul precedentLucrări pe drumurile naţionale şi poduri din Neamţ
Articolul următorAccident cu victimă la Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.