pietricica turism

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Dumbrava Roşie, a fost arestat, în ziua de 28 decembrie, după ce-a lovit un poliţist.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ privind pe inculpatul Poiţel Cezar Constantin, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamţ şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.12.2017 până la data de 26.01.2018 inclusiv, luând act că inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 5579/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, a decis instanţa.

Imediat ce a aflat verdictul, Cezar Poiţel a făcut contestaţie şi dosarul a ajuns la Tribunalul Neamţ. N-a avut noroc! Magistraţii i-au respins contestaţia, astăzi, 29 decembrie, aşa că va rămâne după gratii cel puţin 30 de zile.

Individul a fost oprit de poliţiştii din Dumbrava Roşie, pe stradă, pentru că avea un comportament agresiv. Conform procedurilor, i s-a cerut actul de identitate, dar a refuzat să-l prezinte şi a fost condus la sediu, pentru a i se stabili identitatea. A devenit violent, s-a dat cu capul de perete, i-a ameninţat pe poliţişti şi atunci agenţii au decis să-l ducă la spital, la secţia de psihiatrie. Când a coborât din maşină, în curtea spitalului, l-a lovit pe unul dintre poliţişti cu piciorul.

C.M.