0:00

Salariul managerului Locativ Serv Piatra Neamţ, Vladimir Togan Tomşa, va rămâne neschimbat după şedinţa de astăzi, 23 martie, a Consiliului Local Piatra Neamţ. După cum vă informam, retribuţia managerului este de 144.000 de lei anual (adică 12.000 de lei lunar!).

Locativ Serv: PNL și PMP au votat o leafă de 12.000 lei/lunar pentru manager, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Opoziţia PSD-ALDE a propus un amendament, dar acesta nu a fost aprobat: „propunem ca salariul directorului Locativ Serv să fie redus la suma de 7.000 de lei brut, să scadă cheltuielile cu contractul de mandat. De asemenea propunem să fie eliminate cheltuielile cu publicitatea şi cu alte prestaţii către terţi. Nu mi se pare normal ca salariul să fie de 12.000 de lei, iar profitul să fie jumătate din acest salariu, adică de 5688 de lei”, a spus Victor Marghidan, consilier local PSD.

Întrebat de ce a fost respins acest amendament, primarul Dragoş Chitic a explicat: „Societăţile Consiliului Local nu sunt făcute să genereze profituri, sunt făcute să asigure servicii publice de calitate, la preţul corect”. 

Care este legătură între serviciile publice de calitate, prețul corect și salariul corect, este o întrebare la care domnul primar s-a gândit doar când Locativ era sub conducerea PSD. Acum, prea multă gândire cauzează la principii.

(V.B.)

Articolul precedentZiua Poliției: imn bruiat, avansați, premiați și stația ”mută”
Articolul următorCentenarul Unirii Basarabiei cu România la Biblioteca „Kirileanu”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.