pietricica turism

dragnea si arsene 03Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunțat, duminică (14 august) seara, că la alegerile parlamentare vor candida doar membri din organizațiile PSD județene.

El a afirmat, în cadrul emisiunii “Ediţie Specială” (aproximativ minutul 54), de la Antena 3, că nu va fi impus niciun candidat din București: “Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la București în niciun județ. Vor fi numai candidați din județ, din organizația respectivă”.

Liderul PSD a adăugat că nu va semna listele pentru alegerile parlamentare ca… primarul (nu a precizat care primar!): “E prin lege în România. Nu o să le semnez ca primarul. Și eu am curaj să spun asta, pentru că și eu am fost în administrația locală. Adică nu o să le semnez până nu discutăm despre fiecare în parte”.

Președintele PSD a mai declarat că partidul din care face parte va susține, după alegerile din toamnă, un premier social-democrat: “PSD va propune și susține un premier PSD. Liviu Dragnea ar putea fi premier în aceleași condiții ca și alții”. (M. CONSTANTINESCU)