pompieriACTUALIZARE: Într-adevăr, se confirmă faptul că este vorba despre o bătrână, a cărei familie este cea care a apelat la ajutorul celor de la ISU, după ce nu a reușit să o contacteze în ultimele zile. Trupul neînsuflețit al octogenarei a fost găsit într-o stare care i-a determinat pe anchetatori să considere că femeia are câteva zile bune de când e moartă. Totuși, potrivit celor de la Poliție, nu ar fi suspiciuni de moarte violentă. Cauzele oficiale vor fi stabilite după efectuarea necropsiei. (A.A.)

****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Sântămăria a început cu intervenții pentru cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență  (ISU) Neamț. Un prim apel a fost înregistrat, în această dimineață de 15 august, solicitându-li-se intervenția pentru deblocarea unei persoane rămasă închisă în apartamentul său, dintr-un bloc de pe bdul Republicii, din Piatra Neamţ. Când au ajuns acolo, cei de la ISU au constatat că misiunea lor e cu final nefericit.

„În această dimineață, 15 august, s-a intervenit pentru un caz de deblocare persoană rămasă blocată în casă, dar, în urma intervenției, s-a constatat că este vorba de o persoană decedată. Așteptăm acum mai multe informații de la echipa de intervenție”, a declarat lt. Adrian Varganici, de la dispeceratul ISU Neamț.

Potrivit primelor date, neconfirmate de vreo sursă oficială încă, ar fi vorba despre o femeie, în vârstă de peste 80 de ani. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentACTUALIZARE Bărbat din Neamţ arestat într-un caz de înşelăciune * Reţeaua era condusă din penitenciar
Articolul următorVIDEO Liviu Dragnea, mesaj pentru PSD Neamţ: „Nu voi trimite pe nimeni de la București!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.